WordPress kotisivut

Kotisivut ovat asiakkaasi ensimmäinen kontakti yritykseesi

Mistä kotisivujen suunnittelu aloitetaan?

Kotisivujen suunnittelussa on tärkeää, että sinun kotisivuillesi asettama tehtävä täyttyy. Ei siis riitä, että sinulla on kotisivut, vaan ne tulee suunnitella alusta alkaen siten, että ne ovat tehokkaat, strategisesti suunnitellut ja hakukoneoptimoidut. Hyvin suunnitellut nettisivut tuovat yhteydenottoja, täyttävät kalenterisi ja kasvattavat liikevaihtoasi. Jos haluat tällaiset sivut, ota yhteyttä niin rakennetaan sinullekin toimivat nettisivut!

Miten kotisivujen tavoite saavutetaan?

Kävijöiden ja yhteydenottojen saamiseksi kotisivusi suunnittelussa on tärkeää huomioida sivuston visuaalisuus, käyttäjäpolku ja hakukoneoptimointi eli siis se, että sivustoa on mukava käyttää ja se vastaa kävijän kysymyksiin. Usein hakija hakee palveluntuottajaa Googlesta ja löytää useita vaihtoehtoja ennen kuin päättää ottaa yhteyttä yhteen tai useampaan yritykseen. On tärkeää, että juuri sinun sivustosi on sellainen, joka antaa sinusta luotettavan kuvan ja rohkaisee asiakasta ottamaan seuraavan askeleen.

Miten koti­sivu­projekti etenee?

Miksi WordPress?

Toteutan nettisivuja WordPressillä, koska WordPress on helppokäyttöinen ja mahdollistaa niin blogien, yrityssivujen kuin verkkokauppojenkin rakentamisen. WordPress on myös suosittu.  W3techs.comin mukaan yli 40% maailman nettisivuista on tehty WordPressillä!   WordPressin etuna onkin, että kotisivut kasvavat yrityksesi mukana ja sivustoa voidaan tarvittaessa jatkokehittää vastaamaan yrityksesi muuttuvia tarpeita.

WordPress

Toteuttamiani kotisivuja

Mitä WordPress kotisivut maksavat?

Tarkkaa hinta-arviota on mahdotonta antaa ennen kuin olen keskustellut kanssasi yrityksesi tavoitteista ja yritystoiminnastasi. Yleisellä tasolla suunnittelemani kotisivut ovat kuitenkin maksaneet 800–2700 euroa. Hinta ei pidä sisällä webhotellin tai mahdollisten vuosimaksullisten lisäosien uusintaa tai ylläpitopalveluita.

OTA YHTEYTTÄ

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.